Trackinnossa Laput kuvaavat muistilappuja, joita voi lisätä resursseille. Lappuja voivat olla esimerkiksi Vaatii huoltoa, Rikki tai Tarkastettu. Laput näkyvät esimerkiksi Resurssit-sivun resurssilistalla ja resurssin tiedoissa.

Laput-sivulle pääset Trackinnon työpöytäversion oikean yläkulman valikosta.

Uuden lapun lisääminen

1. Klikkaa Laput-sivun yläkulmasta Uusi lappu.
  2. Anna lapulle nimi ja valitse väri.
  3. Näytä hälytyksenä -toiminto korostaa lapun resurssilistalla (ks. alla oleva kuva).

Alla olevassa kuvassa näkyy, kuinka laput esitetään resurssilistalla. Punaisella ja keltaisella lapulla on Näytä hälytyksenä -toiminto päällä.