Tietokenttien avulla hallitaan mm. resursseihin, resurssityyppeihin ja sijaintipaikkatyyppeihin liittyviä tietoja.

Tietokentät-sivulle pääset oikean yläkulman valikosta. Sivulla näet kaikki järjestelmän tietokentät.

Uuden tietokentän lisääminen

Voit lisätä uuden tietokentän klikkaamalla Tietokentät-sivun oikeasta yläkulmasta Uusi tietokenttä.

Tietokenttien luonnissa voit määrittää, minkä tyyppinen kenttä on kyseessä (tekstikenttä, päivämäärä, valinta, tms.). Voit myös määrittää seuraavat asetukset sen mukaan, miten haluat tietokentän toimivan.

• Globaali (resurssi): Tietokenttä tulee automaattisesti näkyviin kaikille resursseillesi.
  • Globaali (resurssityyppi): Tietokenttä tulee automaattisesti näkyviin kaikille resurssityypeillesi.
  • Vaadittu: Tieto on vaadittu, eikä muutoksia (esim. resurssin tietoja) voi tallentaa, ennen kuin kyseinen tietokenttä on täytetty.
  • Arvo voidaan asettaa lukemalla viivakoodin: Tietokentän arvo voidaan asettaa mobiilisovelluksen viivakoodinlukijaa hyödyntäen. Tämä on kätevä ominaisuus esimerkiksi sarjanumerokenttien täyttämiseen.

Voit myös rajoittaa tietokentän näkymään vain tietyille käyttäjärooleille.