Trackinno tarjoaa kattavat hakutoiminnot, jotta voit löytää tarvitsemasi tiedon helposti ja nopeasti. Tässä ohjeessa käytetään esimerkkinä resurssilistaa, mutta hakujen tekeminen toimii samoin myös muilla järjestelmän listoilla.

Listoilla voit hakea tietoja kahdella tavalla: 1) syöttämällä Pikasuodatus-kenttään hakusanan tai 2) käyttämällä tarkempaa hakua. Tarkemman haun ohjeet alla. 

Tarkempi suodatus

  1. Klikkaa listan yläpuolella olevaa Tarkempi suodatus -painiketta.
  2. Valitse listalta ominaisuus, jonka mukaan haluat tehdä haun ja täytä hakuparametrit (riippuvat siitä, minkä ominaisuuden mukaan teet haun).
  3. Klikkaa Lisää suodatin.

Suodattimen voit poistaa klikkaamalla x-ikonia suodattimen vieressä. Voit myös tehdä uuden haun jo suodatettuun listaan samoin kuin edellä.

Pikakuvakkeet

Voit tallentaa hakuja pikakuvakkeiksi Kojelaudalle. Tämä on kätevä ominaisuus silloin, jos haet usein tietoja samoilla kriteereillä. Pikakuvakkeen avulla sinun ei tarvitse täyttää hakuehtoja aina uudestaan, vaan voit siirtyä valmiiksi suodatettuun listaan yhdellä napin painalluksella.

Esimerkiksi yllä olevassa kuvassa on haettu Siilinjärven työmaalla käytössä olevat resurssit, ja tästä voidaan tehdä pikakuvake seuraavasti. 

  1. Klikkaa Lisää pikakuvakkeeksi
  2. Täytä pikakuvakkeen tiedot, kuten nimi, ikoni ja näkyykö pikakuvake vain itsellesi vai myös muille käyttäjille.
  3. Klikkaa Tallenna.

Luotu pikakuvake näkyy Kojelaudalla ja sitä klikkaamalla pääset valmiiksi suodatettuun listanäkymään.

Did this answer your question?