Resursseja voidaan lisätä yksitellen tai importtaamalla Excel-muotoinen resurssilista järjestelmään. Excel-listan importtauksen tekee Trackinno-tiimi käyttöönoton yhteydessä.

Resurssien lisäämisessä on kaksi vaihetta: 1) resurssin tietojen vieminen järjestelmään ja 2) resurssin ja tagin liittäminen toisiinsa.

1) Uuden resurssin lisääminen

Mobiiliohje

1. Valitse Koti-näkymästä tai oikean yläkulman valikosta Uusi resurssi
  2. Täytä resurssin tiedot ja paina Luo.

Työpöytäohje

1. Siirry vasemman reunan valikosta Resurssit-sivulle.
  2. Klikkaa oikeasta yläreunasta Uusi resurssi.
  3. Täytä resurssin tiedot ja klikkaa Luo resurssi.

2) Resurssin ja tagin liittäminen

Mobiiliohje

1. Lue resurssiin kiinnitetty tagi Trackinno Mobile -sovelluksella.
  2. Paina Rekisteröimätön tagi -riviä.
  3. Valitse Uusi resurssi, niin voit täyttää resurssin tiedot. Vaihtoehtoisesti valitse Olemassa oleva resurssi, niin voit valita resurssilistalta, mihin resurssiin tagi liitetään.

Työpöytäohje

1. Klikkaa Resurssit-sivun listalta resurssia, johon tagi liitetään. Näin pääset kyseisen resurssin tietoihin.
  2. Tiedoista löytyy kohta Tagit. Klikkaa Liitä tagi resurssiin -painiketta.
  3. Klikkaa sitä tagityyppiä, jollainen resurssiin on kiinnitetty (viiva-/QR-koodi tai Trackinno-tagi). Tarkista resurssiin kiinnitetyn tagin ID ja syötä se kenttään.
  4. Paina lopuksi Parita tagi.

Seuraava artikkeli