Ota käyttöön - ja Palauta käytöstä -toiminnot löytyvät Suorita toimenpide -painikkeen takaa Resurssin valikosta. Resurssin valikkoon pääset joko lukemalla resurssiin kiinnitetyn tagin tai etsimällä resurssin resurssilistan kautta.

Merkitse kalusto käyttöön

Ota käyttöön -toimintoa käytetään, kun halutaan merkitä kalusto Käytössä-tilaan. Näin voidaan tehdä esimerkiksi silloin, kun otetaan varastosta työkaluja mukaan työmaalle.

1. Suorita toimenpide Ota käyttöön.
  2. Anna palautuspäivämäärä.
  3. Lisää halutessasi kuvaus käytöstä.
  4. Paina Ota käyttöön.

Merkitse kalusto palautetuksi

Palauta käytöstä -toiminnolla resurssi palautetaan Saatavissa-tilaan. Näin voidaan tehdä esimerkiksi silloin, kun resurssi palautetaan varastoon.

1. Suorita toimenpide Palauta käytöstä.
  2. Valitse sijainti, johon resurssi palautetaan.
  3. Paina Palauta käytöstä.