Tilauksen palautus

Tilauksen palautusprosessiin kuuluvat alla olevassa kuvassa esitetyn prosessin kolme viimeistä vaihetta. Palautustoiminnon avulla palautettavat resurssit inventoidaan ja palautetaan haluttuun sijaintipaikkaan.

1. Avoin palautus: Palautusprosessin aloittaminen
  2. Inventointi valmis: Palautettavien resurssien inventointi
  3. Palautettu: Resurssien merkitseminen palautetuksi

1. Palautusprosessin aloittaminen

Voit aloittaa palautuksen painamalla tilauksen valikosta Aloita palautus -painiketta.

2. Palautettavien resurssien inventointi

Paina Inventointi-painiketta tilauksen valikosta inventoidaksesi palautettavat resurssit. Kun inventointi on valmis, voit painaa Merkitse inventointi valmiiksi.

3. Resurssien merkitseminen palautetuksi

Palautusprosessin viimeisessä vaiheessa valitaan, mihin sijaintipaikkaan resurssit palautetaan. Paina tilauksen valikosta Merkitse palautetuiksi -painiketta ja valitse sijaintipaikka.

Tämän jälkeen palautusprosessi on kuitattu valmiiksi ja resurssit palautettu valittuun sijaintipaikkaan.

Mikäli tilauksista herää kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Autamme mielellämme. 😊