Resurssit kuvaavat Trackinnoon lisättyjä työkaluja, laitteita, huoltokohteita ja muuta kalustoa. Resurssit-sivulla näet listan yrityksesi kaikista resursseista sekä niihin liittyvistä tiedoista.

Resurssit-sivulle pääset vasemman reunan valikosta.

Oikean yläkulman Lista-valikosta voit valita, näytetäänkö resurssit listana, kuvalistana vai aikataulu- tai karttanäkymässä.

Yksilöidyt vs. saldolliset resurssit

Trackinnossa voit pitää kirjaa niin yksilöidyistä kuin saldollisistakin resursseista.

• Yksilöity resurssi on resurssi, jolla on oma yksilöivä tunniste.
  • Saldollisilla nimikkeillä on oma varastopaikka ja saldo, mutta niistä ei pidetä kirjaa yksittäin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi maalit, hanskat ja muut vastaavat tarvikkeet.

Se, onko resurssi saldollinen vai yksilöity, määritellään uutta resurssia luodessa tai resurssityypin tiedoissa.

Yksittäisen resurssin tiedot

Yksittäisen resurssin tietoihin pääset klikkaamalla resurssin tyyppiä resurssilistalla.

Avautuvan sivun vasemmassa laidassa voit muokata resurssin tietoja. Muokattuasi tietoja, klikkaa sivun alareunasta Tallenna.

Oikeassa laidassa voit näyttää resurssin aikajanan, kalenterin tai sijainnin kartalla.

Yllä olevassa kuvaan on merkitty myös Käytä pohjana -ominaisuus. Tämä on kätevä silloin, kun haluat luoda uuden resurssin, jolla on paljon samoja tietoja kuin pohjana käytettävällä resurssilla.

Tietyn kategorian resurssien näyttäminen

Kun viet hiiren vasemman reunan valikossa Resurssit-kohdan päälle, aukeaa sivupaneeli, jossa on esitetty resurssien kategoriat. Klikkaa haluamaasi kategoriaa, niin resurssilistalla näkyy vain kyseisen kategorian resurssit.